ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Βελόνα ραπτομηχανής διπλή Schmetz 40-80

Βελόνα ραπτομηχανής διπλή Schmetz 40-80
Βελόνα ραπτομηχανής διπλή Schmetz 40-80

Βελόνα ραπτομηχανής διπλές Schmetz 40-80

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι πως δύο βελόνες βρίσκονται τοποθετημένες σε ένα στέλεχος για τη δημιουργία δύο σειρών βελονιών ταυτόχρονα.

Η διπλή βελόνα χρησιμοποιείται σε μεγάλη γκάμα υφασμάτων και πλεκτών. Πιο αναλυτικά για pintuck, ραφές, μονές αλλά και πολύχρωμες διακοσμητικές ραφές καθώς και κορδόνια.

Δέχονται δύο πηγές νήματος και ένα νήμα μπομπίνας.

Οι βελόνες ραπτομηχανών Schmetz είναι γερμανικής κατασκευής έχουν κατασκευάζονται στην υψηλότερη ποιότητα από το 1851.

Τεμάχια στην συσκευασία: 1

Χρήση:

Οι διπλή βελόνα είναι στην πραγματικότητα δύο βελόνες τοποθετημένες σε έναν και μόνο άξονα και χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία δύο σειρών βελονιών ταυτόχρονα. Όταν χρησιμοποιείτε διπλή βελόνα, θα χρησιμοποιηθούν δύο καρούλια σπειρώματος στο πάνω μέρος του μηχανήματος. Περάστε το σπείρωμα από το καθένα σε διαφορετική πλευρά των δίσκων. Μόνο ένα νήμα μπομπίνας θα χρησιμοποιηθεί και τα ράμματα θα δημιουργήσουν ένα διπλό "πλέγμα" βελονιών στο πίσω μέρος της εργασίας που θα εκτελεστεί. Ελέγξτε για να δείτε πως φαίνεται οπτικά αυτό το ράψιμο πριν χρησιμοποιήσετε σε μεγάλες επιφάνειες αυτές τις βελόνες.

Η συσκευασία των βελόνων έχει δύο αριθμούς. Το πρώτο νούμερο είναι το μέγεθος της βελόνας. το άλλο είναι η απόσταση μεταξύ των δύο βελόνων. Να θυμάστε ότι οι βελόνες πρέπει να χωράνε μέσα από την τρύπα στην πλάκα βελονιάς, οπότε αν έχετε χρησιμοποιήσει μια ευθεία πλάκα βελονιάς, πρέπει να την αλλάξετε σε πλάκα βελονιάς για να μην χτυπήθει η πλάκα!

Το προϊόν είναι κατάλληλο για για Singer, Brother, Janome, Frister & Rossmann, Bernina, Pfaff, Elna, Jaguar, Quilting Club, Husqvarna και όλες τις άλλες μάρκες οικιακών ραπτομηχανών.

4,00€
  • Stock: Άμεση παραλαβή
  • Κωδικός: 300032
Καλάθι


Για ποιους λόγους να μας προτιμήσετε!

  • Προβάλουμε μόνο τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα που βρίσκονται στo φυσικό μας κατάστημα.
  • Επιλέγουμε για εσάς ποιοτικά προϊόντα ραπτικής.
  • Το κατάστημα μας διατηρεί φυσική παρουσία από το 1990 με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες.
  • Είμαστε πάντα ενημερωμένοι με νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας μόδας.
  • Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επίσημους αντιπροσώπους.
  • Αυθημερόν αποστολή για αγορές μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!

Σχετικά προϊόντα

Βελόνα ραπτομηχανής διπλές Schmetz 40-90Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι πως δύο βελόνες βρίσκονται τοποθετημένες σε ένα στέλεχος για τη δημιουργία δύο ..
4,00€
Βελόνες επαγγελματικής ραπτομηχανής Ν100/16 με 10 τεμάχια της εταιρίας Groz-Breckert.Με στρογυλή κεφαλή (ΚΩΔ. 1738) Κατασκευάζεται στην ΓερμανίαΗ..
3,00€
Βελόνες επαγγελματικής ραπτομηχανής Ν16 με 12 τεμάχιαΗ τιμή είναι ανά συσκευασία που περιέχει 12 βελόνες..
2,00€
Βελόνες επαγγελματικής ραπτομηχανής Ν65/9 με 10 τεμάχια της εταιρίας Groz-Breckert.Με στρογυλή κεφαλή (ΚΩΔ. 1738) Κατασκευάζεται στην ΓερμανίαΗ τ..
3,00€